Man lægger mærke til et godt telefonnummer, når man ser eller hører det. Det er derfor ikke uvæsentligt om man har et godt eller middelmådigt nummer. Prøv at se på udvalget af fastnetnumre og mobilnumre på GULDNUMMER.com. Vi har alle typer numre og i mange forskellige prisklasser. Fælles for alle numrene er, at de er håndplukkede, så du nemt kan finde et godt nummer, der passer til din virksomhed.

Du kan med fordel bruge et godt telefonnummer til at få folk til at huske dig. Fx. markere det tydeligt på din bil, dit visitkort og på firmaets hjemmeside. Gør det til en del af dit visuelle udtryk. Det har 3 x 34 gjort og mange håndværkere gør det på deres firmabiler.

Med et guldnummer signalerer du, at firmaet er seriøst og bevidst prioriterer, at gøre det nemmere for dine kunder at kontakte dig, fordi dit firma kan huskes. Hvis du ikke kan finde et nummer, der falder i din smag, så kontakt os gerne. Vi hjælper dig med at finde et nummer som passer lige til dig og DIT firma.

Husk – et godt nummer glemmer man ikke! Det kan nemt gøre forskellen mellem om en potentiel kunde ringer til dig eller til din konkurrent.

Adresse

Adresse:

Dag Hammarskjölds Allé 29, 3. mf., 21200 København Ø

GPS:

55.6947212, 12.5813885

Telefon:
Email:

-

Kontakt ejer