Håndværkernøglen.dk er en dansk portal, der gør det muligt, at finde alle lokale håndværker inden for alle grene af håndværk, i dit område. Så uanset om du mangler en tømrer i Greve, en maler i Roskilde eller vognmand i Egedal så kan du finde dem her på siden.

Uanset hvilket som helst område inden for håndværk, vil du kunne finde en samarbejdspartner på Håndværkernøglen.dk. Du kan let og enkelt finde en lokal håndværker, vil at søge i den by som du bor i. Mange vil sandsynligvis gerne bruge en lokalhåndværker, da man gerne vil støtte lokalmiljøet. I de fleste tilfælde har man ikke lige nummeret til håndværkeren, da mange lokale håndværkere ikke bruger store summer på markedsføring, men lever af deres netværk. Du kan naturligvis spørge venner og bekendte i lokalområdet, eller i dit netværk om hvorvidt der er nogen der kender en god tømrer i din by.

Der er dog også en anden og ikke mindst meget nemmere måde. Du kan nemlig også bare smutte forbi HåndværkerNøglen, der er en portal, hvor det er blevet gjort let at finde en lokal håndværker. Det eneste man skal gøre er at vælge sin kommune, og hvilken type håndværker der er, man skal bruge, og så præsenteres man for en liste over håndværkere i området.

 

Adresse

Adresse:

FJORDAGER 44 4000 ROSKILDE

GPS:

55.6492273, 11.952220300000022

Telefon:

-