Hindsgavl Slot fungerer som et hotel og et konferencecenter beliggende ved Middelfart på Fyn. Slottet er omgivet af smuk natur, hvor du finder udsigt til vand og skov. Går man en tur i dyreparken er der stor sandsynlighed for at møde både krondyr og dådyr. H.C. Andersen udnævnte i sin tid Hindsgavl til at være det smukkeste sted i Danmark – han tilbragte i sin tid mange stunder på slottet.

Hindsgavl Slot blev opført af kongen i 1200-tallet. Slottet har været ophavssted for mange store begivenheder, og har sin plads i den danske historie. Det var på Hindsgavl Slot, hvor fredsaftalen, der gav afkald på Norge blev underskrevet.

Konferenceafholdelse i Danmarks smukkeste omgivelser

Hindsgavl Slot er gennem tiderne blevet renoveret og fungerer i dag som både hotel og konferencecenter. Slottet er indehaver af en restaurant, ved navnet ”Den Hvide Dame”. På Den Hvide Dame tilberedes og serveres årstidsbestemte retter af slottes egne kokke. Slottet har tilhørende krydderurtehave, hvor der dyrkes både grønsager, frugt og krydderurter, som fungerer som forsyning til kokkenes madlavning.

Slottet har kursus- og konferencelokaler såvel som mødelokaler. Lokalerne kan rumme fra 2-650 deltagere og har alle eksklusive og moderne faciliteter. Der er med andre ord lokaler til både store og små grupper. Konferencelokalerne opstilles efter jeres ønsker. Slottets teknikere og personale står desuden altid klar til at hjælpe jer igennem konferencen. Du har mulighed for at give dine konferencedeltagere en unik oplevelse – Personalet på slottet ligger inde med en række idéer og har deres egen aktivitetsleder, som er vant til at imødekomme forskellige ønsker og behov.

På Hindsgavl Slot finder du i alt 120 værelser, hvoraf langt de fleste er i klassisk slotsstil. Du finder også værelser beliggende i staldene med et mere moderne udtryk. Du har dermed mulighed for at overnatte på slottet, om du blot er på privat ophold eller ved afholdelsen af konference.

Adresse

Adresse:

Hindsgavl Allé 7 5500 Middelfart

GPS:

55.5054976, 9.6884166

Telefon: