Hotel Kirstine er et 4-stjernet privatejet hotel, med beliggenhed. Hotellet bruges primært som hotel, hvor man kan overnatte og spise en god steak fra deres fantastiske a la carte restauranten, der udskifter menu efter de 4 årstider. Men udover det, er Hotel Kirstine også et blevet et populært sted for virksomheder, til at afholde kurser eller konferencer. I deres møde og konferencelokaler er der rig mulighed for at afholde arrangementer i flere forskellige størrelser. Alle deltagerne få den absolut bedste forplejning, på Hotel Kirstine velbesøgte restaurant. Restauranten kan naturligvis også besøges, uanset om man er til et kursus, et møde, eller sover på hotellet og blot vil nyde et godt måltid mad.

Rigtig mange foretrækker at holde kurser og møder væk fra virksomheden, hvor de til dagligt tilbringer deres tid. Derfor er der også mange københavnske virksomheder, der benytter Hotel Kirstine til møder, da der er gode togforbindelser, forplejningsmuligheder og ikke mindst parkeringsforhold.

Hotellets Historien går helt tilbage til 1700 tallet, hvor man har rig mulighed for at mærke historiens vingesus, når man besøger Hotel Kirstine. Så uanset om din virksomhed skal afholde en konference eller et kursus, eller du bare gerne vil på en romantisk weekend med konen eller manden, så er Hotel Kirstine klart et besøg værd.

Adresse

Adresse:

Hotel Kirstine Købmagergade 20 4700 Næstved

GPS:

55.22909540049263, 11.759490030629877

Telefon: