I Danmark lever vi i et multikulturelt samfund, hvor der er plads til mange forskellige nationaliteter. Disse mange forskellige nationaliteter medvirker også til, at der lige pludselig bor mange mennesker som enten taler meget dårligt dansk eller som slet ikke kan tale dansk. Dette vil IA sprog dog gøre op med, da deres mål er at gøre det nemmere for indvandrer at lære dansk.

IA sprog står for indvandrernes sprogskole, og den har efterhånden en længere historie. Det hele begyndte for omkring 40 år siden, da de første tyrkiske indvandrer kom til Danmark. Dengang blev de kendt som såkaldte fremmedarbejdere, da de kom til Danmark for at tjene penge, da de ikke har kunne tjene nok i deres hjemland. Men da det krævede alt for mange arbejdstimer af dem for at kunne forsørge dem selv og deres familie, så havde langt de fleste af dem ikke tid eller råd til at gå på sprogskole. Derfor gjorde IA sprog det muligt for disse indvandrer at få gratis sprogundervisning i løbet af de timer, hvor de havde mulighed for at kunne modtage undervisning.

IA sprogs undervisere består af professionelle som selv forstår mange af kursisternes modersmål, hvilket gør det nemmere for dem at undervise dem. Mange udlændinge responderer ikke på den samme slags undervisning, som vi kender fra undervisningen i skolen, og derfor udvikler IA sprog selv deres egne undervisningsmetoder og lærebøger som er baseret på fire årtiers erfaring inden for området.

I dag har IA sprog udviklet sig meget, og har omkring 6000 kursister om året. Da det i starten primært var tyrkere som kom til Danmark for ufaglært arbejde, så har kursisterne i dag mange forskellige nationaliteter og modersmål, og de arbejder indenfor mange forskellige felter.

Hos IA sprog er det kursisterne som er i fokus, og undervisningen bliver hele tiden tilpasset efter deres behov, og derfor er IA sprog et af de bedste undervisningssteder i Danmark. Kig her for mere information.

Adresse

Adresse:

Vibevej 9 – 11, 2400 København NV

GPS:

55.701142, 12.532734000000005

Telefon: