Inkpro.dk er stedet hvor du kan købe alt inden for blæk og toner, som er forbeholdt en printer. Virksomheden tilbyder produkter inden for de bedste mærker, hvor der er fokus på den gode kvalitet. Virksomheden har også et stort udvalg af tilbehør til tablets og PC’er, som er meget efterspurgt.

Flere og flere efterspørger kvalitets produkter inden for blæk og toner, da det kan give et flot udtryk, når man skal printe papir og dokumenter. Det kan være til stor frustration, for mange, hvis kvaliteten ikke er i top. Dette kan både forekomme på arbejdspladsen eller i det private, hvis man f.eks. skal printe invitationer ud til bryllup eller barnedåb. Med produkter fra Inkpro får man kvalitets produkter, som kan bruges i alle henseende i forhold til print og blæk.

Det er dog ikke kun blæk og toner, som Inkpro tilbyder produkter inden for. Virksomheden tilbyder også diverse produkter inden for kontorartikler, hvor der er mulighed for at købe tilbehør til kontoret. Det kan være alt, lige fra regnemaskiner til papir, hvor Inpro kan tilbyde produkter, som kan være savnet i et kontorlandskab, hvor det kan være svært at have overblikket over hvilke elementer, som man har på kontoret.

Hvis man derfor mangler elementer inden for blæk, toner og andre artikler, som kan bruges i hjemmet eller på arbejdspladsen, så har Inpro.dk svaret.

 

 

Adresse

Adresse:

Islevdalvej 148

GPS:

55.6980485, 12.435310999999956

Telefon: