Inkpro A/S er en dansk virksomhed, med grene i flere lande. I dette oplæg tager vi udgangspunkt i Inkpro’s norske afdeling. Inkpro er grundlagt i 2006, og siden da er det kun gået fremad. Inkpro forhandler både til private, virksomheder og offentlige institutioner. Siden 2006 har mere end 365.000 kunder brugt inkpro. Inkpro er også e-mærket, det danske mærke for handels sikkerhed på internettet. Inkpro forhandler primært kontorartikler, men er specielt kendt for blækpatroner til de bedste priser og bedste mærker.

Blækpatroner

På inkpro’s webshop kan du under blækpatroner finde alle mærker, og der er en blækpatroner til de fleste printere. Så hvis du i din virksomhed eller privat bruger blækpatroner, kan det kraftigt anbefales at benytte inkpro, da du altid vil kunne finde en patron der er kompatibel med din printer, og derudover er det de bedste priser.

Andet printerudstyr

Inkpro tilbyder ikke kun blækpatroner, du kan også få de andre nødvendige artikler til din printer. Inkpro tilbyder printere, toner, scanner, tape og labels, farvebånd og fotopapir.

Diverse kontorartikler

Inkpro sælger også mange forskellige kontorartikler, og de ville være din perfekte udbydder hvis din virksomhed mangler kontorartikler. Eller du er ved at starte virksomhed, og mangler alle de nødvendige redskaber på kontoret. Du kan få alt fra el og computerudstyr, til rengøringsmidler. På inkpro’s webshop finder du alt det nødvendige til kontoret.

 

Med en trustpilot score på 9,3 over 23.000+ anmeldelser, så er det ikke for sjov, at inkpro er Danmarks førende leverandør af blækpatroner og kontorartikler. Du er sikker på hurtig levering til en pris af 29kr.

 

Adresse

Adresse:

Alfasetveien 24

GPS:

59.9341719, 10.850183199999947