J.O. Flagstænger tilbyder totalløsninger med montering og opsætning af flagstænger med egen montør, og med den store erfaring vi gennem årerne har opbygget, kommer vi gerne med løsningsforslag til højde og placering af flagstang i den private have, eller foran virksomhedens facade hvor flagstænger og reklameflaget gerne skal give max. reklameværdi for virksomheden.

J.O. flagstænger går ikke på kompromis med kvaliteten, vi sælger Danmarks eneste dansk produceret produkt inden for glasfiberflagstænger, Dano Mast, og træflagstængerne, som kommer fra danske skove, bliver bearbejdet af en lokal virksomhed. Det betyder at flagstangen bliver leveret ud til kunden direkte fra fabrikken, som medfører hurtig leveringstid.

Glasfiberflagstængerne leveres uden beslag, til støtte i træ eller beton, med vippebeslag, som er populær til første gangs køber, med fortovsbeslag som er en mobil løsning hvor flagstangen sættes op om morgenen og tages ind om aftenen, og med beslag til montering på væg. Alle flagstænger bliver leveret med knop, line og lineholder.
Vores flagstangsknopper er fremstillet i en plastkvalitet som er meget u/v stabil, som betyder at knoppen beholder farven og glansen i mange år. Lineholderen er med ”sikkerheds lås” så flaget, vimplen og standeren forbliver i toppen af flagstangen når den er hejst. Flaglinen er 5 mm krydsflettet nylon snor.
Primært til erhvervskunderne sælges flagtyveri sikret glasfiberflagstænger, hvor linen går inden i flagstangen og hvor flaget hejses og sænkes via et spil i flagstangen som påvirkes af et håndsving, eller et beslag monteret på flagstangen som kan aflåses.

Vi har flagstænger med bannerarm hvor flaget, som ofte er et højkants flag, monteres på bannerarmen, som er monteret i toppen af flagstangen, og som kan dreje 360 g rundt, og derfor kan budskabet på flaget altid ses, også i stille vejr. I bunden af flag monteres en flagvægt for at holde flaget stram ned.
Inden for specielle flagstænger er små træflagstænger med Dannebrog på 180 cm og 160 cm, der er 150 cm træflagstænger belagt med plastik og Dannebrog og et beslag som monteres på vægen, så flagstangen let kan tages ind om aftenen. Ud over det sælger vi teleskop flagstænger i aluminium som er fra 160 cm til 400 cm og 600 cm som ofte bruges ved mobile kiosker, hos bilforhandler og på markedspladser.

Ønskes flagstangen monteret som i de gode gamle dage sælger vi forskellige forme for flagstangsstøtter. De leveres i grundbehandlet egetræ og egetræ de lux. De leveres også i beton eller granit. Til montering på støtter sælges spændebeslag, som er et beslag der består af brædebolt samt to halvmåner. Brædebolten går gennemstøtten og den ene halvmåne hvori flagstangen monteres og fæstnes med den anden halvmåne med to små bolte. Det betyder der ikke skal bores hul i flagstangen, derved er flagstangen meget let at montere.

Inden for flag føres alle størrelser af Dannebrog, vimpler og standere til flagstænger fra 2 m. – 18 m. Reklameflag fremstilles med digital tryk til mindre mængder, og i serigrafi tryk til større antal.
Ud over reklameflag fører vi bordflag med logo tryk, parasoller med reklametryk, beachflag, telt med reklametryk og stillads banner.

J.O. Flagstænger startede op i 1978, først med udlejning af festtelte og tilbehør som senere også medførte salg af flag og flagstænger. Udlejningsdelen af festtelte blev senere solgt, og i dag sælger J.O. flagstænger udelukkende alt inden for flag, flagstænger og tilbehør dertil.

Adresse

Adresse:

Arresøvej 4 b, 8240 Risskov

GPS:

56.2023199, 10.235987900000055

Telefon:
Kontakt ejer