Jeanettes Hundeskole er en af Danmarks dygtigste hundeskoler som befinder sig i Nordsjællands området. Hundeskolen bliver drevet af hundetræner Jeanette Harboe, som har levet af at træne sine egne såvel som andres hunde i rigtig mange år.

Hos Jeanettes Hundeskole kan du træne din hund lige gyldigt hvilken alder den har – det anbefales dog at du går så tidligt i gang som det er muligt. Hundeskolen tilbyder træning af hunde fra de er 9 uger gamle, så du kan starte allerede som du har fået din hund, da det typisk er i 8 ugers alderen man overtager sin nye hund. Så skal du træne din hund så tidligt som muligt så skal du vælge at tilmelde dig og din hvalp til hvalpetræning hos Jeanettes Hundeskole.

Når du har været til hvalpetræning med stor succes, så er det ikke ensbetydende med at du så har en godt opdraget hund resten af tiden. Det du har trænet skal også holdes vedlige – ligesom med alt andet. Du kan derfor også fortsætte hos Jeanettes Hundeskole med at deltage i unghunde træning, og derefter familie hundetræning.

Vil du gerne have en konkurrence hund, så kan du også træne til dette hos Jeanettes Hundeskole. Hvis du har fuldt de førnævnte træningsmoduler så er din hund knapt et halvt år, og er derfor gammel og formentlig dygtig nok til at komme på Rally Lydigheds træningen. Her kan du træne din hund op på konkurrence plan, og på den måde få dig en præmie hund via professionel træning

Er din hund ikke god til at være i selskab med andre hunde, eller har du bare problemer med at din hund trækker under gåturen, eller springer op på folk som den møder. Vil du gerne til bunds i disse problemer så tilbyder Jeanettes Hundeskole dig også at komme til enetime ved personlig kontakt. Så kan du få ro til at få den bedste vejledning, som du kan tage med dig hjem efter jeres møde.

Adresse

Adresse:

Farumvej 137 – 3520 Farum

GPS:

55.8122991, 12.31929249999996

Telefon: