Jessing er en dansk handels -og -produktionsvirksomhed, der sælger Park bænke, offentligt inventar og plinte til det offentlige rum.

Jessing har eksisteret i en del år efterhånden og de har stor erfaring med at l parkbænke, inventar til det offentlige rum og plinte. Deres kontorer ligger i Vildbjerg og det er også her de fremstiller deres produkter

Hvad er inventar til det offentlige rum

Inventar til det offentlige rum er alt det inventar du ser omkring dig, når du bevæger dig i det offentlige rum. Her tænkes der på parker, på stationer, på offentlige parkeringspladser, på cykelparkeringen for enden af strøget, på cykelparkeringen ved Aarhus H / KBH H / alle store byer.

Ift. Parkinventar er der ofte tale om borde, bænke og skraldespande, som man ofte ser når man bevæger sig omkring i de danske parker rundt omkring. I traditionelle parker er der ofte tale om den kendte københavnerbænk, som står i rigtig mange parker rundt omkring i det ganske land.

Et andet eksempel på det offentlige rum, er togstationer, her er det ofte en anden type bænke som pryder disse. Der er ofte også tale plinte, som er bænke uden ryglæn.

Ligeledes er et andet vigtigt element på stationerne rundt omkring i landet, skraldespandene, de skal være store, uden at fylde meget, pæne uden at trække for meget opmærksomhed og specielle nok til at man lægger mærke til dem når man skal bruge dem.

Slutteligt er der cykelstativer, her drejer det sig ofte om valget mellem 45 grader eller 90 grader. Her er der fordele og ulemper ved begge ting. ved 45 grader finder man ofte, at der er bedre plads på fortovet, selvom der er plads til flere cykler ved 90 grader. Det handler alt sammen om at udnytte pladsen bedst muligt.

Adresse

Adresse:

-

Telefon:

-

Email:

-