Julesweateren er kendt fra bl.a. USA og England. I disse lande er det almen skik at iføre sig en julesweater i julen. Julesweateren er rent faktisk blevet så populær, at der er opkaldt en dag efter den ved navnet; Christmas Jumper Day.

Julesweateren er kommet til Danmark

Det engelske og amerikanske fænomen er så hyggeligt, at jule-sweaters.dk ønsker at hjælpe til med at implementere det i Danmark. Julesweateren er i virkeligheden allerede også ved at være en almen skik i danskernes juletid, hvorfor du også bør iføre dig en julesweater i glædernes juletid. Se det spændende udvalg af julesweaters her.

Historien om Jule-sweaters.dk

Jule-sweaters.dk blev etableret i 2015. Her startede virksomheden med at få importeret, designet og produceret julesweatre. Her blev også det første lager indkøbt.

I dag har virksomheden fået en række danske designere tilknyttet, fået en ny leverandør og flere julesweatre i sortimentet. Jule-sweatre.dk har desuden indgået et samarbejde med nogle af de største danske fodboldklubber, hvor disse får lavet deres helt egne julesweatre. Virksomheden har i dag også indgået et samarbejde med RedBarnet, hvor organisationen og virksomheden arbejder sammen gennem begivenheden; “Happy Julesweater Dag”. Denne dag står i symbolik til den engelske og amerikanske dag, hvor alle opfordres til at iføre sig en julesweater.

Adresse

Adresse:

-

Telefon: