Ingen skal finde sig i smerte! JustHealth er en kiropraktor i Højbjerg, der yder et stort udvalg af behandlinger til både private og erhverv. Vi undersøger, diagnosticerer og behandler den holistiske krop, kontakt os i dag for akut tidsbestilling.   

JustHealths valgsprog er, at man opnår det bedste resultat, når man arbejder på tværs af fagene. JustHealth udgøres derfor af en massør og en kiropraktor, der begge har flere efteruddannelser, for eksempel i idrætsskadeterapi og kinesiotapning. 

Oveni kiropraktik arbejder vi også med akupunktur i Århus. Hvad end du har smerter i kæben, lænden eller skuldrene, finder vores dygtige behandlere den bedste behandlingsform til netop dig. 

Vi tilbyder også behandlingsaftaler til virksomheder for at afhjælpe muskellidelser og nedsat funktionsniveau. 

Vi holder til i Århus, nærmere bestemt på Oddervej 89 i Højbjerg, med gode parkeringsmuligheder og tæt på offentlig transport. Vil du vide mere, kan du kontakte os på telefon 86 24 90 90 eller mail post@justhealth.dk. Hos os skal du ikke bruge henvisning fra egen læge, og vi har kort ventetid. Vi ser frem til at påbegynde din behandling.

Adresse

Adresse:

Oddervej 89, 8270 Højbjerg

GPS:

56.114379193, 10.2079263678

Telefon: