Kammalou er blandt de førende i Danmark, når det kommer til udvikling, integrering, hosting og drift af Magento webshops. Dette har de opnået via 10 års erfaring med udvikling og implementering af Magento webshops og yderligere 10 års erfaring med Magentouniverset i det hele taget.

Magento er den platform for e-handel som allerflest webshops verden over benytter sig af. Magento udvikles ikke bare af en enkelt virksomhed og nogen enkelte udviklere, men det er derimod open source. Dette vil sige at Magento har over 150.000 udviklere verden over, som alle hjælper til at udvikle Magento bedst muligt. Her er Kammalou blandt disse 150.000 udviklere.

Magento er et meget fleksibelt system som hele tiden kan ændres. Det er designet sådan, da menneskers brug af webshops hele tiden ændre sig. Og så er Magento hele tiden omstillingsklar.

Hos Kammalou leverer de løsninger til alle virksomheder både store og små og fra indland og udland. Kammalou overlader ikke bare Magento webshoppen til en, når de er færdige, men de tilbyder også at klare driften og at hoste webshoppen, så den hele tiden bliver vedligeholdt. For at få det absolut bedste resultat, arbejder Kammalou på at få et gennemgående kendskab til deres kunders virksomhed, så de kan skræddersy webshoppen bedst muligt. Læs mere om Kammalou og deres Magento udvikling her.

Adresse

Adresse:

Værløse

GPS:

55.7835017, 12.370985700000006

Telefon: