Elsker du dit kæledyr? Så er du helt ligesom os, og vil sikkert også elske vores webshop. Vi har en kæmpe udvalg af mange forskellige ting til alle mulige forskellige slags kæledyr. Vi har det klart største udvalg til hunde og katte, men du kan også finde en masse spændende ting til f.eks. gnavere, fisk og fugle.

Sjov gaveidé

Udover ting til dyrende så har vi også spændende gaveidéer. Vi kender alle sammen, det med at skulle købe en gave til personen, der har alt. Hvis den person har et kæledyr, har du nu en masse inspiration, til hvad du skal købe til vedkommende. På vores side kan du få mobilcovers, madkasser, nøglering eller et papirklip af dyret. Så bliver det en personlig gave, til personen der har alt, og samtidig elsker sit kæledyr meget højt.

Lækre hundetegn

Vi har også et stort udvalg af billige hundetegn. Vi har valgt at holde prisen nede på vores hundetegn modsat mange andre. Hundetegn er i Danmark lovpligtigt for hunden at bære. Derfor er der mange forhandlere af hundetegn, der vælger at sætte prisen op for at tjene maksimalt på det. Det har vi ikke valgt at gøre af respekt for hundeejerne, der i forvejen har mange andre ting, de skal bruge penge på til de kære hunde. Vores kvalitet af hundetegn er stadig den samme som mange andre steder, og vi tilbyder hundetegn i en lang række af designs, former, farver, og materialer. Dermed kan du selv vælge, både hvordan det skal se ud, og hvor robust det skal være alt efter hundene størrelse og alder.

Vi har også muligheden for, at du kan få dit hundetegn med et billede af hunden på. Det er en meget populær løsning, der gør hundetegnet meget personligt lige pludselig. Det kan fås i flere størrelser, så det kommer til at passe lige til din hund.

Adresse

Adresse:

Smedeskovvej 30 A 8464 Galten

GPS:

56.159198, 9.910503999999946

Telefon: