Kjølby Juristen er en odenseansk virksomhed der gennem god service og en stærk faglig profil yder køberrådgivning, rådgiver om ejerskifteforsikring og vi kan også stå for hele arbejdet med en fremtidsfuldmagt (eller vi kan rådgive, og du udfylder den selv).

Hos os mener det, når vi siger, at det ikke koster noget at spørge. Vi er altid klar på en god dialog omkring din juridiske problemstilling, hvor vi kan pege dig i den rigtige retning.

Kjølby Juristen har ydet juridisk rådgivning siden 2005, og selvom vi har base i Odense, så yder vi også rådgivning til mennesker i resten af landet – enten pr. telefon eller ved et fysisk møde.

Det er også muligt at få rådgivning gennem vores chatsystem, som ligger tilgængeligt på vores hjemmeside med det samme du besøger os. Alt du skal gøre er at åbne chatten, udfylde de nødvendige informationer, og så har du en direkte linje til professionel juridisk rådgivning.

Vi er meget stolte af det arbejde vi yder, og med en score på 9,6 hos Trustpilot (ud af mere end 300 anmeldelser) tør vi også godt sige, at vores kunder er glade for vores arbejde.

Send os en mail eller giv os et, så hjælper vi også dig.

Adresse

Adresse:

Store Glasvej 51

GPS:

55.398297, 10.367564000000016

Telefon: