Velkommen hos Kolding & Haderslev Pejsecenter

Vil du gerne finde en pejsecenter i Haderslev? Hos Kolding & Haderslev Pejsecenter tilbyder de et spændende produktudvalg af brændeovne. Virksomheden oplever også flere forskellige besøgende, som søger til forretningen fra hele Jylland. I forretningen kan kunderne få fornøjelsen af en positiv butiksatmosfære samt kundeservice i topkvalitet.

brændeovne velegnet til alle

De smilende medarbejdere har stort kendskab til produkterne, og du kan med garanti finde en eller flere varer som er noget for dig, hvis du besøger dem i Haderslev. I deres sortiment kan du finde bl.a.:

Butikkens kunder velkommes af en venlig medarbejderstab, der til enhver tid fremstår smilende og endvidere besidder indgående kendskab til både butikkens udvalg samt kundernes ønsker.

Se deres imponerende sortiment – besøg dem i dag

Oplev deres showroom i Haderslev og Kolding. Ønsker du svar på spørgsmål omkring butikkens åbningstider eller andet, kan du også ringe til telefonnummer 74 58 22 54. Forretningens kunder kan også gå ind på virksomhedens hjemmeside på http://kolding-pejsecenter.dk/, hvor der er mulighed for at læse info om butikken og en r

Adresse

Adresse:

Albuen 9, 6000 Kolding

GPS:

55.51629, 9.4557884

Telefon: