Hvad enten du er til naturlig sex eller ude på at få et vildt eventyr i sengen, så er kondomet et vigtigt element man ikke må glemme. Er du på udkig efter kondomer, er Kondomland.dk et af de bedste steder at kigge, da de har et stort og bred udvalg. Til den skønne naturlige sex, så kan de neutrale kondomer være en god løsning. Disse er de helt traditionelle kondomer, som er et normalt kondom med glidecreme. Til det vilde eventyr, kan kondomer med riller, knopper, smag og aroma være et bedre valg, som kan gøre oplevelsen mere spændene. Det hele kan fås på kondomsiden Kondomland.

Stort udvalg og gode råd

Kondomland.dk er en dansk webshop, som har et af Danmarks største udvalg af kondomer. Udover at sælge kondomer kan du finde informationer om, hvordan du kan beskytte dig bedst muligt under samleje. Bl.a. er størrelsen på kondomet vigtigt for beskyttelsen under samlejet, er det for stort risikerer du at kondomet, kan gå af og omvendt, hvis det er for småt, så kan du få svært ved at få det på og det kan også blive en anstrengende oplevelse for dig. Derfor kommer man langt med den rette størrelse. Det skal være en nydelse for jer begge to og ikke kun den ene af jer.

Diskret afsender og 12 gratis kondomer

Når du bestiller en ordre på Kondomland.dk, pakker de den neutralt og anonymt ind. Du kan ikke se, at den kommer fra Kondomland og derfor vil der heller ikke være nogle, som vækker opsigt. Vær gang du shopper på siden, får du også tilbuddet om at få 12 gratis kondomer med i handlen.

Adresse

Adresse:

Bjælkevangen 10 DK-2690 Karlslunde

GPS:

55.567667, 12.228876300000024

Telefon: