Der findes ikke mange ting i løbet af en ganske normal dagligdag som er mere irriterende end at låse sig selv ude. Og det er netop i denne situation at vi oftest kommer i kontakt med en låsesmed. Selvom de fleste af os ser låsesmeden som den frelsende sjæl som kommer og hjælper en, når man ikke kan komme ind i sit hjem, så er det ikke alt de er. Dette er Låsesmeden Nordsjælland et godt eksempel på.

Låsesmeden Nordsjælland specialiserer sig i at udbyde professionelt låsearbejde hos både private og virksomheder. Uanset om man skal have lavet en kopi af sin nøgle, åbnet sin dør op klokken 4 om natten eller have installeret et helt nyt låsesystem, så kan Låsesmeden Nordsjælland hjælpe.

Alle deres låsesmede er certificerede og har mange års erfaring med låsearbejde, og de vil kunne hjælpe uanset om der er tale om Ruko, Abus og Dorma låse – låsecylindre – låsekasser og stanglåse. De har desuden altid en låsesmed klar til at rykke ud, så man ikke skal tilbringe hele natten låst ude fra sit hus. Her rykker de altid ud og dukker altid op indenfor 30 minutter.

Alle deres priser er fastlagte, så man ikke får en ubehagelig overraskelse, når arbejdet er klaret. Hvis man skal låses ind i sit hjem, er prisen fastlagt ud fra tiden på døgnet. Det koster fx 800 kroner, hvis man ringer i tidsrummet 08 – 16 på en hverdag.

 

Adresse

Adresse:

Tikøb

GPS:

56.02070999999999, 12.450912000000017

Telefon:
Email:

-

Web: