Har du brug for hjælp til juridiske og kommercielle oversættelser? Det er store forventninger til at sådanne dokumenter er oversat korrekt, og forstås tydeligt af den som læser det. Du bør derfor finder dig en oversætter som er specialist inden for oversættelser i den størrelse. I netop dette tilfælde er oversættelsesbureauet Legalisering.dk her du har de bedste forudsætninger for en korrekt oversættelse.

Legalisering.dk er et team for dygtige og erfarende oversættere, som alle har specialiseret sig juridiske og kommercielle ord og udtryk på skrift. De kan derfor alle oversætte de juridiske og kommercielle dokumenter som du skal have oversat til det ønskede sprog. Du kan få oversat alle typer attester, fuldmagter og købsaftaler bare for at nævne nogle. Så om du skal rejser i en periode, eller flytte permanent til et andet land, så kan alle dine vigtige papirer uden problemer kommer med, i en oversat udgave – så det pågældende land kan læse hvad der står.

Legalisering.dk har et bredt udvalg af oversættere og dækker derfor næsten alle sprog i verden. Du kan se alle de sprog som de oversætter til og fra på deres hjemmeside, og dermed hurtigt se om de kan hjælpe dig med dine dokumenter. Finder du ikke det sprog som du leder efter, så prøv alligevel at kontakt dem. De vil altid forsøge at finde en relevant oversætter som kan hjælpe med din efterspørgsel, til den rette kvalitet.

Du kan selv vælge om du vil tage kontakt telefonisk eller gennem chat på deres hjemmeside. Fælles for dem begge er, at du inden for åbningstiden kan indhente et tilbud på en time. På den måde kan du komme hurtigt i gang med at få løst den opgave, som du gerne vil have hjælp til.

Få hurtigt et tilbus til oversættelse af dine juridiske og kommercielle dokumenter, uanset hvilken type det er samt hvilket sprog det henvender sig til – på Legalisering.dk.

Adresse

Adresse:

Flæsketorvet 68. 1711 København K

GPS:

55.666653, 12.559371000000056

Telefon: