Er du nystartet virksomhed, eller går du bare med tanker om at flytte til noget større/mindre, eller ønsker du blot en anden beliggenhed. Ja der er mange grunde til at skifte lokaler som virksomhed. Det kunne også være et spørgsmål om økonomi.

Vi finder den rette løsning til dig

lokalebasen.dk er en online portal, der formidler ledige erhvervslokaler. Det er et gratis værktøj, så længe du ønsker et nyt lokale. Det er nemt at navigere rundt i, og søgninger foregår vha. områdekortene. Du har også mulighed for at oprette en søgeagent, så du modtager tilbud, der er skræddersyet til dine behov.

Er du i udlejer og ønsker at fremleje din ejendom, så er der 3 forskellige afregningsmodeller, du kan gøre brug af. Hvis du ønsker at udleje Kontor, butik, lager eller kontorhotel, så er der to muligheder. 1. – Enten ved at betale et honorar, ved en udlejning og hvis det ikke bliver udlejet, så betaler du ikke noget. 2. – Du betaler via annoncer og beløbet afhænger af størrelsen på ejendommen. Kig ind på hjemmesiden og se hvad du har af muligheder.

Adresse

Adresse:

Æbeløgade 4, 1. 2100 København Ø

GPS:

55.711246, 12.564261399999964

Telefon: