Gennem livet er det nærmest en præmis, at man kommer til at møde udfordringer. Og nogle mere svære end andre at gå igennem. Du har måske allerede hørt om ordsproget intet er så skidt, at det ikke er godt for noget? Selvom det måske ikke altid føles sådan, så kan personlige kriser være med til at styrke en i sidste ende. 

Silkeborg psykolog, Lone Skov Andersen formulerer det også i hendes blogindlæg omkring kriser og udfordringer. Når vi går gennem en periode, der er sorgfuld, stresset, angstfyldt eller andet, så kommer vi ikke gennem det med et snuptag – og det er en præmis, vi også er nødt til at have med i rygsækken. Pointen i hendes blogindlæg er, at hvis ikke vi oplever at skulle kæmpe for, hvad der er nødvendigt for os, så vil vi gå glip af muligheder for at blive stærkere som personer. Kriser eller udfordringer kan derfor også rumme muligheden for personlig vækst. Det handler naturligvis også om, at den krise, man går igennem – for hvis vores udfordringer giver for meget modgang, så kan de give sår, som bliver sværere at hele. 

Uanset krisens form så er det ikke altid, at vi selv kan løse den, eller løse den med hjælp fra vores nærmeste. Det kan derfor også være nødvendigt med hjælp fra en psykolog, der kender til de udfordringer, du står med. Og selvom man tager til en professionel, så kræver det også samme tålmodighed omkring, at det arbejde der skal gøres, for at man får det bedre, også kræver tid og ikke kan løses med et enkelt redskab – for det er sjældent så simpelt.

Adresse

Adresse:

Hostrupsgade 24A, 2. sal 8600 Silkeborg

GPS:

56.1674509, 9.5445512

Telefon: