Det kan i mange tilfælde være meget dyrt at købe motorcykeludstyr herhjemme i Danmark, og derfor er der mange som vælger at søge mod udlandet for at købe deres udstyr der. Dette ønsker Louis-mc dog at ændre på og siden år 2011, har Louis-mc solgt motorcykeludstyr i høj kvalitet til under den danske markedspris.

Med Louis-mc behøver man dog ikke tage helt til Tyskland eller andetsteds, hvis man ønsker konkurrencedygtige priser. Med Louis-mc kan man handle både fra deres officielle virksomhed og deres to butikker som henholdsvist ligger i Søborg og Århus.

Louis-mc tilbyder et stort udvalg af motorcykeltøj til både mænd, kvinder, voksne og børn. Hvis ens størrelse ikke skulle være at finde i butikken eller på hjemmesiden, så skal man blot sende en forespørgsel, og så vil personalet gøre alt for at få fingrene i ens størrelse. Mange motorcykelentusiaster ynder at få syet rygmærker på deres læderdragter, så man kan se hvilken klub, de er medlemmer af. Hvis man ønsker at få syet et eller flere mærker på tøjet, kan Louis-mc også klare dette.

Da det ikke altid er højsæson for motorcykler, så er det også forskelligt hvornår Louis-mc har de fleste kunder. Dette har de taget konsekvensen af, og derfor er deres åbningstider også afhængige af sæsonen. Således har de mere åbent i løbet af foråret og sommeren, end de har i løbet af vintermånederne.

 

Adresse

Adresse:

Søborg Hovedgade 38 A 2860 Søborg

GPS:

55.731722, 12.51929199999995

Telefon: