Hundeelskere gør livet for deres hunde luksus, fyldt med kærlighed, god mad og produkter af høj kvalitet, du giver kun det bedste af det bedste til din hund. Luksushund.dk har det på præcis samme måde og leverer kun produkter af god kvalitet. Hos denne webshop gælder der de samme premisser, som hos hundeelskeren. Det er kun det bedste af det bedste, der dur. På denne shop kan hundeelskerende derfor shoppe udstyr i luksusklassen til sin hund.

Halsbånd i ægte leder og økologis hundefoder

Shoppen har både legetøj, halsbånd, godbidder, madskåle og hundesnor til turen uden for. Det mest kendte tilbehør til hunden er halsbåndet og dem findes der mange forskellige af på luksushund.dk. De fås i mange varianter og størrelser, da ikke alle hunde er ens. Du kan derfor let finde den rette størrelse til din hund. Ikke nok med dette så er mange af deres halsbånd er lavet af ægte læder, hvilket sikre den gode kvalitet og at det er behageligt for hunden at have på. Der er også mulighed for at købe økologisk hundefoder til din hund. Så hvis I er en økologisk familie, så kan hunden også være med. Den økologiske mad kommer fra nogle af de førende producenter i landet og giver hunden en sund og nærende kost.

Hurtig levering med mange betalings mulighder

Udover at kunne tilbyde nogle af de bedste produkter til hunde, så vil luksushund.dk også sørge for at ejerne bliver forkælet lidt. Dette gør shoppen med dag-til-dag levering og mange betalingsmuligheder, som Mobilepay, dankort og paypal. Dine ordre bliver pakket 360 dage om året og dette sikre en hurtig levering, så din hund kan nyde godt af alle luksushund.dk produkter.