Går du op i din bolig og kan du godt lide god stil, så kan du finde den på maaho.dk. Her kan du nemlig finde skræddersyede tekstiler til din bolig. Hos maaho går de meget op i design og mere konkret, dansk design. De tager dansk design alvorligt, for uden det gode design, ville deres tekstiler ikke være det, de er. På siden kan du købe duge i høj kvalitet, som er syet på deres egen systue af eksperter. Deres proces gør at kvaliteten og standarterne bliver holdt høje.

Din skræddersyet dug

maaho syer duge efter mål, du sender simpelthen dine mål på bordet ind og så søger de for, at dugen kommer til at passe perfekt til bordet. Det er slut med at købe standart mål, som måske aldrig har passet til dit bord. Du kan få en dug i præcis den størrelse, som du har brug for. Når du har købt en dug hos denne shop, så finder du ikke en anden dug, som falder lige så elegant, som den fra maaho gør.

Når det kommer til design, har de flere forskellige designere inde over, så du kan være sikker på, at den dug du bestiller, er stilfuld. maaho har først et samarbejde med designerne, hvor de finder og udvikler de bedste designs, hvor virksomheden herefter, vil tilbyde dette design, som du kan få skræddersyet.

Den perfekte dug

Hvis du vil være sikker på, at du får en dug, som passer perfekt til dit bord og som kan leve op til en højstandart, så er denne webshop det helt rigtige sted. Spisebordet bliver hurtigt et centrum for festens aktiviteter.

Adresse

Adresse:

Stationspladsen 2A, 1. sal. 4180 Sorø

GPS:

55.4192256, 11.5689151

Telefon:
Email:

-

Web:

-