Find mad ud af huset i Danmark

Er du på udkig efter mad ud af huset i den store jungle af valgmuligheder? Så kan du med fordel besøge Wecater.dk, der er en ny side, der samler lokale muligheder og gør det nemt for dig, som kunde at skabe overblik. Desuden er bestilling forenklet og du kan altid tage fat i en fra siden til at hjælpe dig godt på vej.

Konceptet er nyt, men har længe været efterspurgt, da der ikke findes en nem og bekvem oversigt på mad ud af huset i Danmark før nu. Med kun en måned efter lanceringen har opbakningen været enorm og virksomhederne bliver tilføjet løbende. Ambitionen er at der inden for et par år er tilføjet leverandører fra hele landet og Wecater.dk er den foretrukne portal i Danmark til bestillingen af mad ud af huset.

Oversigt på catering København

Fokuset har til at starte med været at få leverandører online i København og omegn, da efterspørgslen er størst i dette område og mængden af leverandører af catering også har en god koncentration. Du kan følge med i udviklingen ved at finde oversigten på catering København her.

Står du i situationen, hvor du skal bruge mad til et selskab eller begivenhed, så vil jeg selvfølgelig anbefale dig at besøge siden, da der mest sikkerhed kan findes inspiration og forhåbentlig også en leverandør der kan efterleve jeres krav og behov. Oversigten bliver nemlig kun større og hvis du mod forventning selvfølgelig ikke finder hvad du lever efter, så skal du også være meget velkommen til at sende os detaljerne omkring hvad du leder efter og så kan vi forsøge at finde en passende leverandør til dig.

Under alle omstændigheder håber jeg du næste gang skal bruge mad ud af huset eller catering at du skriver til os på info@wecater.dk.

Ser frem til at høre fra dig.

 

Adresse

Adresse:

frankrighusene

GPS:

55.6627121, 12.6069864

Telefon:

-