Hos MajBrittLund.dk er vi eksperter i din kommunikation. Mine kompetencer indebærer, at jeg er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole i 2003. Samtidig har jeg skrevet 3 bøger, der er udgivet, og har et hav af andre e-bøger tilgængelig. Jeg har drevet majbrittlund.dk siden 2007. Mit speciale er at arbejde med og forbedre dine online tekster på din hjemmeside.

Jeg kan lave mange forskellige slags tekster til dig og din virksomhed. Det kan både være optimering af tekster til din hjemmeside, så Google vil rangere dem højere, salgsbreve, nyhedsbreve eller andre SEO-tekster. Derfor har du et stykke tekst, du skal have skrevet til din virksomhed, kan du altid kontakte mig, så vil jeg komme med et godt tilbud til dig og hjælpe din virksomhed med at skaffe nye kunder.

Jeg tilbyder også kurser til folk der selv ønsker at stå for flere dele af deres markedsføring. Hvad end det skal være et kursus i SEO, så du kan lære hvordan du optimerer din placering i Googles søgeresultater, skrive nyhedsbreve til dine kunder og potentielle kunder, skrive tekster til din hjemmesider der sikrer dig flere salg, hvordan du nemmest kommer i medierne og skaffer dig gratis omtale eller mange andre ting jeg kan undervise dig og din virksomhed i.

Hvis du står og mangler omsætning og salg i din virksomhed, så tøv aldrig med at kontakte mig. Så skal jeg nok komme med mit bud, på hvor jeg bedst kan hjælpe dig med at skabe flere salg til gavn for din omsætning. Jeg ved godt, hvor svært det kan være for mange at få skabt flere salg, så man enten kan udvide sin virksomhed eller måske droppe sit fuldtidsarbejde for at gå fuldtid med sin egen webshop. Derfor kan det altid være en god idé at søge hjælp, fra folk som mig der har været i branchen i mange år.

Adresse

Adresse:

Torveporten 2 2500 Valby

GPS:

55.6538611, 12.509927500000003

Telefon: