Leder du efter en maler til dine malerprojekter som kan give en god kvalitet, men også har konkurrencedygtige priser på sin service. Så er det Malermester Thomas Rasmussen du skal bruge, til dit næste maler projekt.

Er man husejer, eller måske sommerhus ejer, så kommer der uden tvivl et tidspunkt, hvor man skal have gang i malerpenslen – enten inde eller udenfor. Der er mange overflader i et hjem, som kan eller skal males med jævne mellemrum. Nogle overflader er mere vanskelige end andre, og det kan godt blive et utilfredsstillende resultat vis man enten ikke komme nok ind i kanterne, eller glatter strøgene ordentligt ud. Det ville derfor være en klar fordel hvis man fik en malermester som Thomas Rasmussen til at klare sine malerprojekter for sig. Så er du sikker på at du får et tilfredsstillende resultat, og til en af de billigste priser på hele Sjælland.

Malermester Thomas Rasmussen her mere end 13 års erfaring med malerfaget, og kan derfor give dig et resultat som er super tilfredsstillende. De ved præcis hvad de laver, og sørger for at der ingen fejl vil være, når de køre fra deres opgave.

En vigtig del af arbejdet er også at de kan gøre deres løsninger så miljøvenlige, som det er muligt. Malermester Thomas Rasmussen sørger derfor for, så vidt det er muligt at anvende miljørigtige produkter, som ikke skader naturen – og som ikke skader indeklimaet i dit hjem.

Intet projekt er for småt eller for stort til Malermester Thomas Rasmussen. Du kan derfor kontakte ham, uanset om det er et mindre projekt, eller det er en totalløsning. Malermester Thomas Rasmussen dækker hele Sjælland og Lolland-Falster, så bor du inden for dette område, skal du bare sende en forespørgsel på hjemmesiden lige her, eller give et kald på telefon 60 79 79 43, og fortæl om dit projekt – så vil du modtage et uforpligtende tilbud, inden for kort tid.

Adresse

Adresse:

Vestervang 9, amager

GPS:

55.671219, 12.484627000000046

Telefon: