De fleste kender nok det med at man skal på apoteket for at købe noget, og ender med at bruge en mindre evighed på at stå i kø. Sådan behøver det ikke være, og faktisk er det også ofte billigere at få produkterne billigere, end man kan på de fysiske apoteker. En af mulighederne for at spare både tid og penge hedder Mecindo, og er en webshop, der forhandler mere eller mindre alt det samme som et apotek og meget mere.

Der er nogen ting, der kan være lidt mere ubehagelige at skulle købe i en fysisk butik. Selvom det ikke er nogen skam, eller på nogen måde unormalt, kan det være ubehageligt at stå ansigt til ansigt med en farmaceut og skulle bede om et middel mod hæmorider, en klamydiatest eller lignende. Den slags ting er der mange der bare gerne vil have leveret diskret i postkassen, og det er lige præcis hvad man kan, når man handler på Mecindo.

Skulle der mod forventning være en varer du ikke kan finde på Mecindos hjemmeside, er du altid velkommen til at tage kontakt til dem. Så forsøger de at skaffe den pågældende vare hjem, og i langt de fleste tilfælde til en lavere pris end den du har fundet den til det andet sted.

Mecindos hovedkontor ligger i England, men de er naturligvis e-mærket og har alle de krævede godkendelser i Danmark, og du kan helt trygt handle på webshoppen og vide at dine varer bliver leveret inden for ganske få dage efter du har bestilt dem.

Det eneste du ikke kan købe på Mecindo, som du kan få på et traditionelt fysisk apotek er receptpligtigt medicin, da dette stadig kræver at du kommer og beviser, at det rent faktisk er dig, der køber det produkt der er blevet ordineret til dig.

Adresse

Adresse:

-

Telefon: