Vejen Vinduespudsning er din miljøvenlige vinduespudser i trekantsområdet. Hos os vasker vi kun vinduer med varmt og demineraliseret vand. Dette gør vi for at minimere vores miljømæssige aftryk, og naturligvis også fordi de ruder, vi vasker, er helt skinnende og rene når vi er færdige.

Vi vasker vinduer, solceller samt skilte og facader med en højde på maksimalt 16 meter

Her tilbyder vi vinduespudsning

Selv vi stammer fra Vejen kommune kører vi altså i hele trekantsområdet (og mere til). Vi tilbyder blandt andet vinduespudsning i Kolding, vinduespudsning i Vejle og selvfølgelig også vinduespudsning i Fredericia. Derudover kører vi også i bl.a. Lunderskov, Vamdrup og Ribe.

En aftale med os

Når vi yder vinduespudsning, eller en af vores andre services, så er det altid en fast aftale med en fast pris. På den måde ved du, hvad det kommer til at koste at have et samarbejde med Vejen Vinduespudsning.

Vores priser starter i kun 100 kr. for vinduespudsning, og det kan naturligvis trækkes fra gennem det populære håndværkerfradrag.

Hvis du kontakter os sørger vi for at besøge dig i nærmeste fremtid, så vi kan besigtige opgaven og derved give dig den bedst mulige – og mest korrekte – pris. Vi kommer typisk på besøg inden for 14 dage efter henvendelse.

 

Adresse

Adresse:

Hovedgaden 67, Gesten

GPS:

55.525204, 9.217759000000001

Telefon: