Der er rigtig mange af os danskere, der investerer i aktier, obligationer, investeringsforeninger og lignende. For mange er det for deres frie midler, hvilket vil sige penge, der er i “overskud”. Hvis man vil selv vil investere sin pensionsopsparing, kræver det dog, at man sætter sig lidt mere grundigt ind i sagerne, hvis der også skal være lidt at leve for i livets efterår.

Hvis man har en pensionsopsparing, som man følger lidt med i, så har de fleste nok opdaget, at en meget stor del af ens investering bliver ædt op af diverse gebyrer, ligesom det langt fra altid er det bedste for de enkelte kunder, der bliver investeret i fra de store banker og pensionsselskabers side.

Miranova A/S er uafhængig formueforvaltning, som tilbyder en skræddersyet formuepleje, som du ikke kan finde hos banken eller lignende. Hos Miranova er det nemlig rådgivere du møder og ikke sælgere, som det ofte er tilfældet, når det kommer til formuepleje. Miranova tilbyder investeringsrådgivning hvor det er kunden der er i fokus, og det altoverskyggende mål er, at lave en investering der er så rentabel for kunden som muligt, og ikke at score en masse bonusser på handler og jage de hurtige (og risikable) gevinster.

Så hvis du leder efter en investeringsrådgiver der tager din investering alvorligt, uanset om det er frie midler eller pensionsopsparingen, du vil investere, så er Miranova et rigtig godt bud på dette.

 

Adresse

Adresse:

Gyngemose Parkvej 50 2860 Søborg

GPS:

55.7262746, 12.476185100000066

Telefon: