Mogens V. Zeltner A/S er en familiedrevet tømrer-, snedker- og entreprenørvirksomhed, som har eksisteret i 4 generationer. Vores erfaring og villighed til at udvikle os, har gjort at vi har kunnet drive forretningen videre, så vi i dag også har byggepladsservice. Der er ingen opgave der er for stor eller lille, uanset om du skal have skiftet en dør derhjemme, eller skal have styr på et større byggeprojekt, så kan vi finde en løsning.

Via vores erfaring har vi også lært at det ikke kun gælder om at være god til sit arbejde, men også være god til at lytte og komplimentere vores kunder. Vi vil ikke gå på kompromis med kvaliteten, så kommunikationen er for os altafgørende så der ikke opstår misforståelser. Vi har igennem årene stået bag bygninger som i dag er en del af dansk kultur og historie. Dette er en del af vores garanti for at vi kan vores håndværk.

Vi har blandt andet stået for redning af Frederiksborg slot i Hillerød, som har været ramt af ægte hussvamp, her fik vi løst opgaven uden at ødelægge den gamle bygning og samtidig bevare dens stuk i loftet.

Ønsker du at vide mere er du velkommen til at ringe til os på +4578754474 eller sende os en mail på mvz@mvz.dk

Adresse

Adresse:

Rugmarken 14 Farum

GPS:

55.8174538, 12.3723468

Telefon:
Email: