Naturebaby er landets uden sammenligning førende forhandler, når det kommer til økologiske og bæredygtigt tøj og tilbehør til baby, mindre børn og ikke mindst deres mødre, der fortjener økologisk tøj fri for kemikalier og tilsætningsstoffer.

Vores børn er det kæreste vi har, og det giver sig selv, at vi skal passe på dem så godt som vi overhovedet kan. En af måderne vi kan beskytte dem på, er ved at sørge for, at de ikke udsættes for kemikalier og diverse tilsætningsstoffer. Selvom det kan lyde utroligt, så findes de i rigtig meget baby og børnetøj, selvom det ikke er godt for børnenes hud og generelle helbred.

Der er heldigvis flere og flere, der har fokus på dette, og flere producenter tager afstand fra det, i takt med at vi forældre forventer at det tøj vi køber er uden. Hvis du vil være helt sikker på at købe noget, der ikke indeholder nogen skadelige ting, og som samtidig er lavet bæredygtigt.

At handle økologisk og bæredygtigt er ikke kun godt for huden og sundheden, det er også godt for miljøet og vores klodes sundhed. Selvom man kunne tro det modsatte, så er det rent faktisk ofte også et økonomisk fornuftigt valg, når det kommer til små børn. Det holder nemlig ofte længere, og økologisk bomuld er blødere end almindeligt bomuld.

Alt hvad du køber på Naturebaby, om det så er stofbleer, ammetøj, sutter, legetøj eller noget helt femte, kan du købe med en god og grøn samvittighed. Du ved at du har gjort noget godt klodens fremtid og ikke mindst for dine børn og dig selv.

Der er altid hurtig levering og bestiller du for mere end 500 kroner, bliver det endda leveret til dig ganske gratis.

Adresse

Adresse:

Frederiksborgvej 16B, Helsinge.

GPS:

56.0206459, 12.199890399999958

Telefon:

Åbningstider

Mandag

9:00 - 16:00

Tirsdag

9:00 - 16:00

Onsdag

9:00 - 16:00

Torsdag

9:00 - 16:00

Fredag

9:00 - 16:00

Lørdag

-

Søndag

-