Der var en gang, hvor det mere eller mindre udelukkende foregik på advokatens præmisser, hvis du stod overfor at skulle bruge juridisk assistance. Sådan behøver det ikke længere være, og slet ikke hvis du bruger NemAdvokat. Her er der tale om et moderne advokatfirma, hvor det er for dig som kunde/klient er muligt at få hjælp når og hvor det passer dig.

Det hænger sammen med, at stort set alle opgaver, som NemAdvokat påtager sig, kan klares digitalt og online, og du derfor ikke behøver møde op på et kontor, og bruge tid på transport og eventuelt skulle have fri fra arbejde for at kunne nå det.

Der er mange forskellige grunde til at man kan have brug for an advokat eller anden juridisk bistand. Det kan være alt fra at man skal oprette et testamente til at skulle have lavet en ægtepagt eller måske fordi man skal sælge eller købe bolig, og derfor har brug for en boligadvokat.

Uanset om du står og skal bruge hjælp til en af ovenstående, eller der er en helt anden grund, så kan du få hjælp hos NemAdvokat, hvor og ikke mindst når det passer ind i dit skema.

Hvis du skulle være i tvivl hvorvidt NemAdvokat er dygtige, så kan du blot tjekke Trustpilot, her er de nemlig intet mindre end de bedst bedømte advokater, og er du i tvivl om de kan hjælpe med lige præcis, det du har brug for, kan du altid blot ringe eller sende en mail.

Adresse

Adresse:

Stationsparken 26. 2., 2600 Glostrup

GPS:

55.662373, 12.398424999999975

Telefon:

-

Email:

-

Web:

-