Nettolager.dk er et lagerhotel hvor der er lagt op til at du selv kan klare det hele. Virksomeheden har lagerhoteller i hele danmark og på nuværende tidpunkt finder du deres opbevaringsrum i mere end 40 byer. Du kan se et stort udvalg af hvor det tilbydes pulterkammer og opbevaringslokaler på nettolager.dk. Virksomheden tilbyder et stort udvalg af pulterrum i hele Danmark, små, mellem og store pulterkamre og opbevaringslokaler. Du er altid velkommen til at komme og se de forskellige pulterkamre inden du bestiller, hvor du har mulighed for at måle pulterrummet, hvis du har brug for det. Hvis du søger lagerhotel i Odense, Århus eller flere steder på sjælland.

Det er muligt at leje et tørt pulterkammer fra 1 m² og op til 10 m². Hvis dit behov ændre sig, kan du altid skifte til et større eller mindre pulterkammer, såfremt den størrelse du ønsker, er ledig.

0 kr. i oprettelsesgebyr og intet depositum

Når du lejer ved Nettolager er der nul i oprettelsesgebyr og intet depositum på pulterrum eller opbevaringslokaler. Hvis du lejer et pulterkammer, foregår det hele via en selvbetjenings skærm, som er placeret ved den enkelte afdeling. Det er “Gør-det-selv løsninger” hvilket betyder at du ikke betale et oprettelsesgebyr eller depositum. Hvis du har brug for hjælp er hjælpen aldrig længere væk end en opringning, hvor der sidder en person klar til at hjælpe 24 timer i døgnet. På alle pulterkamre og lagerhoteller har du ingen binding, hvilket betyder at du hver en tid kan afmelde pulterkammeret eller opbevaringslokalet.
Hvis du kun har brug for opbevaring i en kortere peroide, kan vi også sagtens ordne dette – og betaler du naturligvis kun for det antal dage du har brugt det.

Adresse

Adresse:

Hans Egedes Vej 3 5210 Odense

GPS:

55.4138264, 10.3436259

Telefon:
Email:

-