Det kan ofte være svært at finde det helt rigtige tapet til ens hjem, især hvis man skal rundt i flere butikker, da mange butikkers udvalg ikke er stort nok. Nicetapet ønsker dog at gøre op med dette og samler samtlige tapeter fra alle små og store tapetleverandører, tapetdesignerer og tapetfabrikker fra hele verden. Dette gør, at man kun behøver at kigge et sted, når man leder efter tapet.

Nicetapet.dk er en udvidelse af malerbiksen I/S som i år 2004 startede webshoppen maler-maling.dk. Efter et par år med stor succes blev det muligt at købe tapet på hjemmesiden, og siden er der blevet solgt både maling og tapet i hele norden. Nicetapet.dk er altså en del af en virksomhed som har solgt både maling og tapet til danskere i hele 13 år. Denne erfaring gør, at man er i de absolut bedste hænder, når man vælger at købe sit tapet på nicetapet.dk.

Hvert år tager nicetapet på en tapetmesse i Frankfurt for altid er være opdateret på de nyeste trends indenfor tapetverdenen.

Det kan nogen gange godt være lidt svært at vurdere hvilket tapet, man skal have, hvis man blot kigger på hjemmesiden. Hvis man gerne vil ud og kigge på tapeterne, kan nemt komme ud og se en prøve på dueoddevej 10 i Herning. Dette kræver at man ringer og får lavet en aftale, så medarbejderne kan være klar til at hjælpe en bedst muligt.

Adresse

Adresse:

Syrenvej 37 - 7400 - Herning

GPS:

56.12986979999999, 8.951217499999984

Telefon: