Hos Nordfjeld tilbyder vi alt inden for senge og udstyr til din seng. Hvad end du står, og mangler nyt lagen, ny pude eller et par nye sengeben, så har vi det hos Nordfjeld.

Vi er placeret lidt midt i landet på en central placering i Odense. Dog er det stadig nemt at komme til vores fysiske butik, da det kun er et kort stykke fra motorvejen. Hvis du kommer, og besøger vores butik, vil du have mulighed for at prøve alle vores udstillingsmodeller af senge og madrasser. På den måde kan du prøve dig frem, og finde den helt rigtige der passer til dig. Du vil også altid blive mødt af et venligt personale, der er klar til at give dig råd og vejledning omkring det at købe en seng, så du kan komme hjem med det helt rigtige produkt.

Når du skal have en ny seng, vil du gerne have, at den er af ordentlig kvalitet og med en rigtig lækker komfort. Du skal jo trods alt bruge mange timer i den. Men det kan også hurtigt blive en rigtig dyr fornøjelse sådan at anskaffe sig en ny seng. Hos Nordfjeld har vi altid kvalitet for øje, når vi indkøber senge, men vi sørger også for at finde senge, der er billige i pris. Hos Nordfjeld kan du endda være så heldig, at du måske kan finde netop din drømmeseng på tilbud. Vi kører ofte tilbudsrunder på vores forskellige produkter, så bliver det måske ikke en så dyr fornøjelse af anskaffe sig en ny seng alligevel.

Vi forhandler senge i alle størrelser, da det er vigtigt, man har en seng, der passer til en, for at man kan få en optimal søvn. Det svinger meget fra person til person, om man kan lide en fast eller en blød madras. Hvis man ligger på en, der ikke passer til ens krop, kan det gå udover både din ryg og din nattesøvn, som i sidste ende vil påvirke din livskvalitet.

Adresse

Adresse:

Rødegårdsvej 182

GPS:

55.3807394, 10.4234965

Telefon: