Skulle I stå i en situation, hvor I er i tvivl om, om der er asbest eller ej, kan I tage kontakt til OBH-Gruppen, som ville kunne hjælpe jer med at givet et klart svar. Mistanken kunne komme ved renovering eller ombygning. Hvis mistanken er der, så er det vigtigt at I får sendt en prøve af sted til OBH-gruppen, som ville kunne konstatere om der er tale om asbest. OBH-gruppen kan også en bygningsrådgiver ud, som ville kunne se om der tale om asbest.

Denne virksomhed er autoriseret arbejdsmiljørådgivende ingeniørfirma, som kan give jer en rådgivning inde for asbestundersøgelse. De vil kunne give jer rådgivning om tiltag, hvis der skulle være asbest i byggeriet. Dette kan nemlig forekomme i forskellige byggematerialer, som tagplader, fliseklæber m.m.

Det kan være farligt

Man skal ikke gå at være i tvivl om, hvorvidt der er asbest til stede eller ej. Asbest kan være farligt, da det består af små fibre, som kan trænge ned i lungerne og skade dem. Da dette ikke er ønskværdig situation at arbejde under. Derfor er det så vigtigt at man får den rette rådgivning inde for feltet, så man kan tage de rette beslutninger og udføre arbejdet på den bedste måde, når der er asbest tilstede.

OBH-Grubben

OBH-gruppen er en familie- og medarbejderejet virksomhed, som har rådgivet inde for byggebranchen siden 1965. De er opsat på at lever kvalitet og deres mange års erfaring har givet dem en unik viden inde for branchen og dens mange forskellige områder, både for virksomheder og for private.

Adresse

Adresse:

Agerhatten 25 5220 Odense SØ

GPS:

55.364137, 10.465358000000037

Telefon:
Web:

-