Oluf Bagers Gård er en restaurant beliggende i centrum af Odense. Her er fokus på kvalitet, god smag og nærvær. Restauranten er lokaliseret i rolige omgivelser i hjertet af Odense by og ligger kun få meter fra byens pulserende liv. Udefra set er restauranten af gammel stil – her er en stenbelagt gårdsplads og våbenskjold over overbjælken ved indgang fra Nørregade til restauranten. De rolige omgivelser passer perfekt til selskaber og par, der ønsker at komme væk fra hverdagens stress.

Køkkenet består af 3 kokke, der har en eksperimenterende tilgang til de gode danske og nordiske køkkentraditioner med inspiration fra det franske. Hos Oluf Bagers Gård er retterne tilsat friske og årstidsbestemte råvarer. Hver eneste råvare er nøje udvalgt, så du er sikker på at få den bedste kvalitet og smag, hver gang du bestiller en ret hos Oluf Bagers Gård. Hos restauranten handler det ikke kun om den gode smag, men også om det sociale aspekt og de bedste rammer for at du og de andre gæster kan hygge sig.

Frokost-, aftenmenu og mad ud af huset med fokus kvalitet og god smag

Oluf Bagers Gårds menukort byder på en frokostmenu og en aftenmenu. Frokostmenuen består af smørrebrød med et moderne tvist. Her får du simple sammensætning, som taler til både øjne og mund. Du kan vælge mellem både kolde og lune stykker. Aftenmenuen består af 9 skønne retter, fordelt over 3 serveringer. Retterne er serveret i skåle og fade, hvor I har mulighed for selv at vælge og spise i jeres eget tempo. Her er også både tænkt på smag og et flot visuelt udtryk.

Oluf Bagers Gård tilbyder også levering af smørrebrød ud af huset. Smørrebrødet passer perfekt til møder, fødselsdage, julefrokoster, hyggelige sammenkomster eller blot til dem, der ønsker et lækkert alternativ til traditionel ”take-away”. Smørrebrødet kan både leveres som almindeligt smørrebrød og som kanapéer. Oluf Bagers Gård har et samarbejde med Wendorff Bageri, som de får leveret brød fra.

Hvert år har du desuden også mulighed for at købe Oluf Bagers Gårds lækre nytårsmenu ud af huset.

Adresse

Adresse:

Nørregade 29, 5000 Odense C, Danmark

GPS:

55.3981601, 10.3886309

Telefon: