Only4kids.dk er en dansk webshop, der forhandler alt fra legetøj, børnecykler, løbehjul og elbiler til børn. Det er en webshop, der har samlet alt det bedste underholdning og legetøj til børn. Virksomheden blev lanceret tilbage i 2007 og har siden leveret legetøj og lignende til børn.

Stort produktsortiment inden for leg og spil til børn

Børns interesser skifter hurtigt, og derfor søger Only4kids.dk altid for at have et stort sortiment inden for alt i kategorien leg og fritid. Hos Only4kids.dk finder du et stort udvalg af leg og spil til enten ude eller inde eller begge dele. Til indendørs leg og spil finder du blandt andet i sortimentet, bordfodboldborde, poolborde og bordtennisborde. Til udendørs leg og spil finder du blandt andet fodboldmål, trampoliner, gynger og børnecykler.

Når du navigerer rundt på webshoppen, vil du hurtigt mærke, at du her kan samle alle indkøb til børnenes fritid.

Den bedst mulige kundeoplevelse

Only4kids fokuserer på at give den bedste oplevelse til deres kunder, således at du føler dig sikker og tryg ved dit køb. Virksomheden ønsker at gøre oplevelsen så god, at kunderne kommer igen, og derfor tilbyder de også de bedste supportmuligheder i branchen. Only4kids har daglig bemanding på webshoppens chatfunktion, som befinder sig i nederste højre hjørne på webshoppens hjemmeside. Her kan du spørge om alt fra produktinformationer, vejledning til leveringsbetingelser. Foruden chatfunktionen, kan du døgnet rundt kontakte medarbejderne via e-mail, som loves besvaret inden for et døgn i ugens hverdage. Foruden chatfunktionen og e-mailen, er du også altid meget velkommen til at kontakte virksomheden via telefonisk henvendelse, hvis dette passer dig bedre. Medarbejderne hjælper dig gerne i telefonen på alle hverdage mellem 12 og 17.

I forbindelse med virksomhedens fokus om at give dig den bedste oplevelse i branchen, vil du heller ikke finde nogle skjulte fragt- eller betalingsgebyrer. Alle danske kort er gratis at betale med på webshoppen, og fragten betaler virksomheden for dig. Dette giver dig, som kunde, den bedste og mest gennemskuelige handel.

Adresse

Adresse:

Tyvdalen 10, 4, 21 8940 Randers SV

GPS:

56.4481727, 10.042837200000008

Telefon: