Nu er det blevet meget nemmere at finde de mange lokale optikere, som findes på gader og stræder, rundt omkring i det danske land. Dette har OptikTeam gjort muligt ved at lave en alliance af mere end 150 lokale optikere, der sammen har et fælles mål. At tage kampen op mod de internationale optikere, og give en bedre og mere kvalitets bevidst service.

Vi kan alle ligge genkendende til at det er hyggeligere og mere personligt at gå til lokalebutikker, uanset hvilken størrelse det er. Det samme gælder også lokale optikere. Her får man en personlig og unik service hver gang, og det er altid den samme optiker som du møder hver eneste gang. Dette er OptikTeamet med til at bibeholde, så vi ikke kommer væk fra den tryghed som der er hos de lokale optikere. OptikTeam har sørget for at de deltagende optikere altid har konkurrencedygtige priser på kvalitetsbriller.

Besøger du OptikTeams hjemmeside, kan du hurtigt få et overblik over hvilke temaer og brands deres samarbejdsoptikere tilbyder hver især. Det er listet overskueligt op, så du finder det tema eller det brand du gerne vil se nærmere på – og med det sammen bliver du præsenteret for hvilke optikere som forhandler disse. Så kan du hurtigt få en fornemmelse af, om du kan få det som du efterspørger hos din lokale optiker.

Vil du bare gerne se det udvalg af optikere du har i dit lokalområde, så skriver du bare dit postnummer i søgefeltet på forsiden. Så får du med det samme vist en liste over de nærmeste optikere. Du får alle de nødvendige oplysninger omkring optikeren, samt et link til deres egen hjemmeside, hvis du gerne vil se hele deres udvalg.

OptikTeam er med til at fremlyse de lokale optikere som gerne vil give dig en service som ingen andre kan give. Find derfor dine lokale optikere her igennem, og vær med til at støtte dit lokalområde.

Adresse

Adresse:

Boelskilde 11 7120 Vejle Øst

GPS:

55.718699, 9.602321800000027

Telefon: