OutdoorDesign er en moderne virksomhed som sælger produkter til park og byrumsinventar til både  erhvervs- og offentlige kunder. Med afsæt i skandinavisk tradition for design, kvalitet og funktionalitet fremstiller og markedsfører virksomheden alt inden for bordbænkesæt(se eksempel her), bålsteder, pullerter og meget mere. OutdoorDesign er beliggende i Harndrup på fyn, hvor lageret og kontoret har deres daglige gang. Virksomheden driver OutdoorDesign.dk som tilbyder hele virksomhedens sortiment online.

OutdoorDesign er en dansk virksomhed, som står inden for kvaliteten og leverer kun højkvalitets møbler og udstyr til hovedsageligt erhvervs- og offentlige kunder. Virksomheden sælger også til private og der er mulighed for at handle via hjemmesiden. Som udgangspunkt kan alle købe via hjemmeside, dog er det ved nogle produkter ikke oplyst om pris, da produktet kræver en dialog med firmaet, inden bestilling.

OutdoorDesign har været leverandør til flere offentligt instanser samt boligforeninger i hele danmark. Virksomheden går ind for dansk design og langtidsholdbar kvalitet. Læs mere på OutdoorDesign.dk , og udforsk de forskellige produkter.

Adresse

Adresse:

Østerbro 4, 5690 Tommerup

GPS:

55.350459, 10.1840355

Telefon: