Med rødder der går tilbage til 1914, er Pilegaard Henriksen en af landet ældste VVS firmaer. Det blev stiftet af brødrene Henriksen tilbage i 1914 og hed dengang Brdr. Henriksen A/S. Tilbage i 2005 skiftede de navn til Pilegaard-Henriksen, hvilket de har heddet lige siden. Pilegaard-Henriksen har hovedsæde i på Fyn, men VVS i Odense er blot af grenene i virksomheden der dækker fra Gedser til Skagen. Virksomheden dækker som nævnt hele Danmark og har fysiske afdelinger i Odense, Vejle, Glostrup, Viborg og Glumsø.

Pilegaard Henriksen er en virksomhed, der trods sine lange historie ikke dvæler ved fortiden. Der er en innovativ virksomhed, der altid er helt up-to-date med de nyeste teknikker og standarder, så bliver så godt som det overhovedet kan lade sig gøre. Det hele bliver naturligvis udført med den største respekt for de håndværksmæssige dyder.

Alle former for VVS opgaver

“Sloganet” for Pilegaard Henriksen er Total VVS, hvilket naturligvis dækker over, at de udfører alle former for VVS arbejde, blandt andet installationer og rådgivning, ligesom de også kan agere sparringspartner på alle typer af projekter, store som små. Alle installatører er fagspecialister, så uanset om du har et løbende toilet, en dryppende vandhane eller en utæt radiator, så har Pilegaard Henriksen en mand til opgaven.

Energioptimering af ældre huse er et område, der er inde i en rivende vækst, og her kan Pilegaard Henriksen også være behjælpelig med alt fra rådgivningen til udførelsen af arbejdet. Du er naturligvis altid velkommen til at tage kontakt for et uforpligtende tilbud.

Adresse

Adresse:

Cikorievej 4 5220 Odense SØ

GPS:

55.392596, 10.4375959

Telefon: