Flotte smykker

Plaza.dk er en webshop, som har stor erfaring med at sælge ure, smykker og gaver til både kvinder, mænd og børn. Hos Plaza finder du mærker, som har produkter i høj kvalitet og et flot og unikt design. Er du på udkig efter halskæder, ringe, øreringe, armbånd eller ure, så kan du finde et stort udvalg af spændene og gode produkter på deres webshop. Plaza har smykke og ure i alle prisklasser de har f.eks. ringe med diamanter og simple, men stilrene halskæder. Du skal bare lade dig forføre af de mange smukke smykker, som der er på siden.

Du kan se smykket i virkeligheden

Hvis du har fundet et smukt smykke på webshoppen, men ikke helt ved om det er noget for dig eller om du kan passe det, kan du besøge deres butikker. I Plaza’s butikker kan du prøve smykket, se det i virkeligheden og hvordan det ser ud på dig selv. Her ville du også kunne snakke med en af eksperterne direkte, som ville kunne hjælpe dig med dit valg af smykke og dit køb.

Service og fragt

Hos Plaza.dk finder du smykker som vil kunne gøre alle kvinder glade og varme. Shoppen forhandler kun de nyste og moderne designs, hvilket giver dig god mulighed for at købe det rigtige. Derudover kan du let sortere i de forskellige smykker efter pris, mærke og køn og carat. På webshoppen får du fri fragt med GLS og du kan typisk hente varen inde for et par dage.  Du kan finde Plaza’s butikker i byerne Odense, København, Aarhus med flere.

Adresse

Adresse:

Grusbakken 14 2820 Gentofte

GPS:

55.758557, 12.501220900000021

Telefon: