Psykolognord er en psykolog virksomhed, som sørger for at hjælpe mennesker igennem en eventuel sygdom som kan være psykisk belastet, eller hvis sorgen ikke vil forsvinde fra tanker. Psykolognord vil altså hjælpe mennesker hen til andre og mere positive tanker, som vil hjælpe på eventuelle psykiske lidelser. Psykologerne hos psykolognord er blandt de dygtigste i landet, og kan udføre alle former for terapeutiske samtaler samt terapiformer. Psykolognord hjælper derfor alle lige fra de sværeste depressioner til samtaler omkring lavt selvværd.

Psykolognords mærkesag er at der ikke skal være lang ventetid på at blive behandlet for sine psykiske lidelser. Du har derfor mulighed for, hos Psykolognord, at bestille tid til en samtale uden ventetid, og på den måde komme hurtigere igennem dit forløb, og af med dine lidelser. For at få en samtale uden ventetid skal du ringe direkte til Psykolognord på +45 30 30 30 99, og få lavet en aftale med en af deres psykologer. Du vil være garanteret at få en tid inden for 24 timer, og skal derfor ikke vente på af få behandling i flere dage.

Har du en samtale som ikke haster, men bare gerne vil have hjælp med eventuelle problemer – f.eks. parterapi eller lign. Så kan du også bestille en tid længere ud i fremtiden via deres online booking system på deres hjemmeside. Her har du fuld kontrol over hvilken tid der passer til dig, hvilken samtale du gerne vil have samt hvilken psykolog du gerne vil snakke med. Du kan altså skræddersy din session så den passer præcis til dine behov.

Psykolognord dækker et stort område da de har flere afdelinger i landet. Disse ligger henholdsvis i Aalborg og Århus. Og som noget nyt har Psykolognord også åbnet en afdeling midt i Odense. Du kan derfor også få behandling for depression i Odense, eller anden form for samtale. Der er derfor rigtig mange mennesker der kan gøre brug af Psykolognords fantastiske terapisamtaler, og få herigennem få en bedre hverdag efter deres samtaler med Psykolognord.

Adresse

Adresse:

Nordre Strandvej 97 8249 Risskov

Telefon: