Rabatbanditten.dk har samlet en stor del rabatkoder, som du og jeg kan bruge, når vi shopper. De har samlet rabatkoder fra over 350 online butikker og har derfor også mere end 1300 rabatkoder og tilbud, som de kan tilbyde til dem, som gerne vil spare penge, når de shopper. Rabatbanditten.dk startede i 2015 og begyndte at samle rabatkoder ind fra forskellige webshops, så alle let kunne få et overblik over, de mange rabatkoder, som er tilgængelige. På den måde vil vi alle kunne bruge dem og sammen, spare mange penge, når vi skal handle på nettet.

Rabatkoder der virker

Da rabatbanditten.dk startede, gjorde de det også på grund af, at de oplevede at der var mange rabatkoder rundt omkring, som ikke længere virkede. Dette ville de gøre noget ved og derfor tester de hver eneste kode, som kommer op på deres side. Så kan du være sikker på, at de koder, som ligger på deres side virker. De vil gøre det af med ubrugelige rabatkoder, som kun gør købeoplevelsen værre.

Rabatkoder til alt

Rabatbanditten har rabatkoder inde for mange forskellige kategorier og derfor er der også rabatkoder for stort set alle. De har koder inde for kategorierne; Bolig & Indretning, Skønhed & Helse, Baby & Børn, Computer & Elektronik, Hosting, Tøj & Mode, Biler & MC og meget mere. På siden er det hele delt op i enten kategorier eller butikker, så brugere let kan sortere i de koder, som de er interesseret i. Det bliver ikke lettere at spare penge på nettet. Det er bare at finde den kode, som passer til det man vil have.

Adresse

Adresse:

Nansensgade 43 st.th 1366 København K

GPS:

55.6836731, 12.56506300000001

Telefon: