Har I brug for et rekrutteringsbureau til jeres virksomhed, der kan varetage nogle af de opgaver, hvor I ikke selv kan knække koden. De fleste har ikke interne HR-afdelinger i virksomheden og kan derfor have gavn af eksterne konsulenter til at varetage sådanne opgaver.

Adecco har en lokal afdeling i Danmark og er ydermere lokaliseret i 60 lande rundt om i verden. Dette er med til at give dem en solid og bred erfaring, de kan trække på viden fra andre kulturer og nationaliteter til deres forskellige afdelinger.

En stor HR-virksomhed med over 33.000 ansatte har selv afprøvet mange af de teknikker, der virker, når man skal tiltrække relevant og god arbejdskraft. De udtaler selv på deres hjemmeside, at de ”kender mennesker”, hvilket de også bruger i deres rekrutteringsarbejde.

LinkedIn og andre platforme har vundet frem de seneste år, og mange bruger specielt LinkedIn til at finde deres næste arbejdsplads. Ligeledes bruger mange rekrutteringsbureauer og medarbejdere deres private profil til at finde kommende kollegaer.

Adecco har over 30 års erfaring og har alene i Danmark 150 ansatte. Har din virksomhed derfor brug for assistance til jeres ansættelse eller HR i al almindelighed, så tøv ikke med at tage kontakt til virksomheden, der uden tvivl kan hjælpe jer i enhver tænkelig situation.

Adresse

Adresse:

Falkonér Alle 1, 2000 Frederiksberg

GPS:

55.6786706, 12.533088799999973

Telefon:

-

Email:

-