Om Restaurant HOS

Vi hedder Michelle og Jakob, og har sammen skabt vores unikke restaurant, nemlig Restaurant HOS – Hemme & Spolum. Vi åbnede den 1. februar 2019.

Vi har valgt at fokusere på frokost, dog slår vi også dørene op fredag og lørdag aften – Hos os møder man en uformel og hyggelig stemning, hvor vi ønsker at servere dagens bedste måltid for dig.

Vores smørrebrød er nutidigt smørrebrød – Her har vi leget med den klassiske version af smørrebrødet og skabt vores egen version af en dejlig rugbrødsmad. Om aftenen serverer vi en 4-retters menu, samt tilvalgsretter.

Hos os finder du et af Odenses bedste bud på glimrende vin til få penge. Vi serverer også lokale øl, hjemmelavet snaps og hjemmelavet saft.  Udover at servere skøn mad og vine, er vores fokus også økologi og lokale råvarer. Vi laver alt fra bunden, og salter og sylter på livet løs mens råvarerne er friske , så vi kan nyde dem når de er bedst.

Vi støtter dansk landbrug og reducerer CO2 udledning ved at benytte os af nogle af de fantastiske danske producenter med høj kvalitet. Vi vælger de “små avlere” når det er muligt, det garanterer os et fantastisk produkt og kendskab til mennesket og råvarerne bag.

Ønsket og drivkraften bag vores restaurant består af faglig stolthed, respekt for naturen samt et meget stærkt servicegen. Så kom ind og nyd et måltid i smukke omgivelser, hvor duften af hjemmelavet mad vil friste, hvor der er lagt vægt på hyggen med god dæmpet musik i højtalerne, og stemningen er i top både blandt vores glade gæster og personalet der ser frem til at forkæle jer.

Vi glæder os allerede til dit besøg!

De kærligste hilsner fra
Michelle Hemme, Jakob Spolum & resten af team HOS

Adresse

Adresse:

Kongensgade 65 5000 Odense C

GPS:

55.3980696, 10.380354699999998

Telefon:
Kontakt ejer