Vil du nyde en lækker middag i smukke omgivelser? Så er Restaurant Klinten i Faaborg, med en af Danmarks smukkeste beliggenheder, lige noget for dig. Hos os går lækker mad og skønne omgivelser op i en højere enhed, og når vejret er til det, kan du indtage dit måltid på vores terrasse, hvor du vil blive mødt at vores smukke panoramaudsigt. 

Vi råder både over selskabslokaler, et ishus, catering og mødelokaler, alt sammen med udsigt til smuk natur. 

Vores spisekort er stort og alsidigt. Til frokost kan du bla. få stjerneskud, sildebræt og cesarsalad, og på vores aftenkort finder du fx surf and turf, kalvesteak, røget laks og unghanebryst. Vi laver selvfølgelig også særlige børnevenlige retter til de mindre.

Leder du efter selskabslokaler i Fåborg, kan vi også hjælpe. Vi står desuden bag en lang række arrangementer i løbet af året, bl.a. Mortens Aften, nytårsmiddag og forskellige foredrag. 

Du finder Restaurant Klinten - Mad og omgivelser, i Fåborg, nærmere bestemt på Klinteallé 1. Har du spørgsmål til vores restaurant i Fåborg, så kan du altid tage kontakt til os på telefon 62 61 32 00. Vi glæder os til at se dig og dit selskab. 

Adresse

Adresse:

Klintealle 1

GPS:

55.08787359999999, 10.255730900000003

Telefon: