Velkommen hos Rønde Stjerne Auto

Ønsker du at finde en erfaren mekaniker i Rønde, Syddjurs, Aarhus? Hos Rønde Stjerne Auto leverer de markedets mest overbevisende ydelse. Denne virksomhed har tidligere i øvrigt serviceret en del kunder fra Jylland. De oplever en yderst grundig service, der er unik og skaber en utrolig flot glæde blandt kunderne.

Oplev bilreparation i høj kvalitet for alle

Virksomhedens store indsigt i branchen muliggør, at de blandt andet kan tilbyde arbejde i en enestående kvalitet. Virksomheden leverer blandt andet disse serviceydelser:

Sætter du pris på brugbar vejledning, stiller de selvfølgelig gerne sin lange erfaring som mekanikerer til rådighed for dig. Det sikrer, at du som kunde forlader dem med et resultat, der opfylder dine krav.

Tag kontakt til byens lokale mekaniker med det samme

Vil du gerne vide mere om Rønde Stjerne Auto, kan du ringe til 86 37 24 00. Du er også velkommen til sende en e-mail til info@stjerneauto.dk eller gå til virksomhedens webpage på http://www.stjerneauto.dk/. Virksomhedens kunder kan endvidere regne med en hurtig og særlig god service hos dette firma, der er lokalkendte for at være meget serviceorienterede.

Kortlink: https://bit.ly/2YOG3C2

Adresse

Adresse:

Lerbakken 17, 8410 Rønde

GPS:

56.3079099, 10.4491849

Telefon: