Hos RubberProff kan du få produkter i gummi af den højeste kvalitet der findes på markedet. Vi hjælper dig med at levere løsninger der passer ind til lige netop dit projekt, og derfor vil du ikke bare findes standard pakker hos os. Vi er til at snakke med og kan levere hvad der er nødvendigt for at dit projekt bliver perfekt.

 

Gummi er et fantastisk materiale. Det er først og fremmest et utroligt robust materiale der kan holde til lidt at hvert. Derudover har gummi den gode egenskab at det kan strækkes, og i nogle tilfælde også rigtig meget. Men selvom det kan strækkes, vil gummiet altid finde tilbage til sin oprindelige form.

 

Vi har et stort udvalg af produkter på vores webshop som er klar til at blive sendt afsted til dig. Det kunne f.eks. være nogle af vores lækre gummifliser, vores tætningslister eller noget af vores populære orange trafikkegler. Trafikkeglerne har rigtig mange egenskaber og kan bruge til rigtig mange ting. Man kender dem nok bedst fra diverse vejarbejde hvor de bliver placeret for at markere området. Det gør de fordi at grundet deres orange farve er nemme at se i mørket og grundet deres holdbarhed. Trafikkegler kan holde til både vind og vejr og at blive udsat for mange andre ting. Trafikkeglerne fås i flere forskellige størrelser, så mon ikke du kan kunne finde nogle kegler der vil passe til lige netop det du skal bruge dem til.

 

Hos RubberProff der ønsker vi os rigtig mange rigtig glade kunder. Derfor tilbyder vi også prisgaranti. Det betyder at hvis du finder vores vare eller ydelser billigere hos en af vores konkurrenter i Danmark så vil vi matche prisen, dermed er du altid sikker på at handle billigst hos RubberProff.

Adresse

Adresse:

-

GPS:

-

Telefon: